Komoly bevételtől esik el, akinek nincs IPL készüléke!

(Hirdetés) A Center Kft. a magyar IPL piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Több mint 13 éve forgalmaznak tartós szőrtelenítő gépeket, és ez idő alatt több száz IPL készüléket adtak el. A nemzetközi trendeket látva azt mondják, hogy nagy hiányosság, ha egy kozmetikai szalonban nincs tartós szőrtelenítő gép. Ezt a megállapításukat tényekkel is alá tudják támasztani. Mutatjuk!

A lámpacserére visszavitt gépek leadott villanásszámaiból látják, hogy a kozmetikusoknak az IPL technológia komoly bevételt hoz, és a piac azt mutatja, hogy egyre nagyobb az igény a tartós szőrtelenítés iránt (a 18-55 év közötti nők 87%-a érdeklődik utána). A tartós szőrtelenítés az egyik legnépszerűbb szépségipari szolgáltatás és valószínűleg még hosszú évekig az is marad. Egy jó minőségű IPL készülék megvásárlása nemcsak olyan beruházás, amely hosszú távon folyamatos és számottevő anyagi bevételt jelent, de a szalont is egy szinttel feljebb emeli. Azt jelzi, hogy olyan hely, ahol a szolgáltatások 21. századi technológiákkal bővülnek, a kozmetikus pedig folyamatosan fejleszti a tudását, hogy vendégeinek még többet tudjon nyújtani.
Felmerülhet a kérdés, hogy elég jó-e az IPL. Igen az, sőt, nagyon jó! Az IPL technológia annyi éve van a piacon, hogy jó szemmel és okos utánajárással már kiváló gépeket is lehet találni. A Center Kft. IPL vásárlóinak elégedettsége folyamatosan nő – elsősorban a náluk kapható gépek jó minőségének és a technológia hatékonyságának köszönhetően –, az induláskor mért 60%-os megelégedettség mára már bőven 90% fölött van.

Aki a Centert választja, biztonságban van!

A kozmetikai gépek piacán az IPL az egyik legbonyolultabb és legszervízigényesebb technológia, ezért fontos, hogy jó minőségű készüléket válassz, és megbízható forgalmazótól vedd meg. A Center Kft. mindkét szempontnak maximálisan megfelel. A tőlük vásárolt készüléknek biztosan akkora a teljesítménye, mint ami a gép adataiban szerepel. Ezt egy speciális hitelesítő műszerrel minden eladásra kerülő IPL készüléknél kimérik, sőt, minden lámpacsere után is.

A Center bemutatótermében megnézheted és ki is próbálhatod az általuk forgalmazott IPL berendezéseket. És ha valamelyik készülékük mellett döntesz, ahhoz ingyenes IPL tanfolyamot, a vásárlás után további konzultációs lehetőséget, valamint gyors és szakszerű szervizszolgáltatást kapsz.

Az IPL készüléktől nem kell félni, csak jót kell választani! A jó minőségű IPL maximális biztonsággal használható.

PhotonJet, a megfizethető márka

Közel 10 éve kapható stabil brand, a Center saját márkája. A termékeket gondos körültekintéssel választják ki és a továbbfejlesztésükben is részt vesznek, így ezek a berendezések sokkal többre képesek, mint a távol-keleti IPL készülékek általában. Pl. a PhotonJet IPL gépeknek egyedálló módon magyar nyelvű menürendszerük van.

PhotonJet v2 IPL/eLight szőrtelenítő és bőresztétikai kezelőgép 

Garantált teljesítménye 50 J/cm2. Másodpercenkénti impulzusleadásra képes, így gyorsan lehet vele dolgozni. A felülethűtésű kezelőfejnek köszönhetően használata biztonságos, a kezelésérzet kellemes. A hagyományos IPL mellett e-Light változatban is kapható, amellyel a nyári hónapok nagy részében is kezelhetünk. Mindkét típus kapható 1 és 2 (egy kisebb és egy nagyobb) kezelőfejjel is.

 

Photonjet SHR IPL szőrtelenítő és bőresztétikai kezelőgép 

A Center jelenleg legnépszerűbb szőrtelenítő készüléke. Az IPL kezelőfej segítségével bőresztétikai kezeléseket, az SHR kezelőfejjel szőrtelenítést végezhetünk. Az SHR technológia lényege, hogy pásztázó mozdulattal, alacsonyabb teljesítménnyel visszük a hőt a kezelési területre, így a szőrtelenítés gyorsabb, a kezelésérzet kellemesebb és sötétebb bőr esetén is használható.

EunSung, csúcsminőség az IPL-piacon

Vannak olyan szakemberek, akik mindenből a legjobb minőséget veszik meg, mert ha a készüléket hosszú távon, akár 10 évnél tovább is problémamentesen szeretnék használni, megéri az árát. Nekik ajánlják a dél-koreai EunSung szőrtelenítő készülékeit! Rendkívül örvendetes trend, hogy a drágább szőrtelenítő technológiákat vásárlók száma folyamatosan emelkedik.

EunSung Clearlight IPL szőrtelenítő és bőresztétikai kezelőgép 

Az EunSung legnagyobb számban eladott készüléke. A teljes élettartam alatt egyenletes teljesítménnyel biztosítja a kezelési célnak megfelelő fényenergia leadását. Nagyméretű kezelőfeje női kézre tervezett, könnyű vele dolgozni. A biztonságos használat érdekében hőmérsékletkijelzővel szerelték fel. Automatikus hűtési rendszere magasabb energia-bevitelt tesz lehetővé és kellemesebb kezelésérzetet biztosít. Gyors lövési sebessége révén a kezelési idő rövidebb. Kiváló minőségű, gyönyörű berendezés, hosszú távra tervezve!

 

EunSung Clearlight dióda lézer  

A dióda lézer a minősítő intézetek szerint nem számít orvosi technológiának, ezért a cég munkatársai szerint kozmetikusok is használhatják. A működési költsége ennek a szőrtelenítő technológiának a legalacsonyabb. Bőresztétikai kezelést nem lehet vele végezni, ezért azoknak ajánlják, akik csak szőrteleníteni szeretnének, de azt nagy számban. Automatikus hűtési rendszere rendkívül teherbíró, akár 24 órás folyamatos üzemre is képes. Nagyméretű kezelőfeje ideális a test minden területének kezelésére. Kétségtelenül drágább, mint az IPL, de az üzemeltetése jóval alacsonyabb.

Az ősz az IPL készülékek vásárlásának időszaka

Most indul a tartós szőrtelenítések szezonja, ami abból is látható, hogy hatalmas az érdeklődés az IPL készülékek iránt. A több mint 13 év alatt nagyon sok IPL készüléket vettek már meg a Centertől, de tavaly óta a vásárlások száma hihetetlenül nagy számban növekszik. Ha úgy döntesz, hogy elkezded a tartós szőrtelenítést, most érdemes belevágnod! Megtérülés szempontjából ez legjobb időpont a beszerzésre, mert egy jó minőségű készülék ára akkor jön vissza a leghamarabb, ha a teljes szezonban használni tudod.

Gajdos Ferenc, a Center Kft. terméktanácsadója több mint 13 éve foglalkozik professzionális szőrtelenítő gépek értékesítésével. Nála nagyobb gyakorlattal és tudással rendelkező szakember ezen a területen nem sok van Magyarországon. Örömmel és szívesen segít mindenkinek megtalálni a legoptimálisabb IPL készüléket… Neked is!

e-mail: ferenc.gajdos@centerkft.eu
telefon: +36 1 265-5224

Bővebb információ >> 

Még több bőrápolás!

Július-augusztusi összevont lapszámunkban egyebek mellett bőrfiatalító kezelésekről, bőrmegújító neuropeptidekről és natúrkozmetikumokról is olvashatsz. Fókuszban a hidratálók!

Fizess elő te is, hogy elsőként értesülj a kozmetikai újdonságokról!

 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?