Legmagasabb hatóanyag-koncetráció a legkedvezőbb áron!

(Hirdetés) A SynCare 1996 óta jelen van a kozmetikai piacon, viszont Magyarországra csak 2013-ban jutottak el a professzionális bőrgyógyászati kozmetikumok. A növényi termékek kiváló minőségét több ezer együttműködő orvos, gyógyszertár és szépségszalon támasztja alá Csehországban, Morvaországban, Szlovákiában, Németországban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Görögországban és Magyarországon is.

A Dermo SynCare kozmetikumcsalád tagjai között megtalálható minden bőrtípus kezelésére alkalmas készítmény. Különös figyelmet fordítunk a száraz, érzékeny bőrre, továbbá a pattanásos és érett bőrre ill. a veleszületett vagy szerzett bőrrendellenességekre (ekcéma, periorális dermatitis, rosacea, napégés okozta károsodás).

Az ellenőrzött minőségű exkluzív BIO kozmetikum védjegyet bevizsgált szépségápolási termékek nyerték el, melyek CPK (Certifikovaná Přírodní Kosmetika – Tanúsított Természetes Kozmetikum) megjelölést kaptak. A kozmetikai terméken lévő CPK megjelölés garantálja, hogy:

  • az alapanyagok kizárólag növényi eredetűek (kivéve a méhviasz)
  • az alapanyagokat GMO (genetikailag módosított szervezetek) segítsége nélkül termesztették
  • a kozmetikum nem tartalmaz parfümöket, tartósítószereket és szintetikus színezékeket, PEG emulgeálószereket, szilikonokat, szintetikus olajokat és paraffint
  • a BIO nyersanyagok tárolását, a CPK kozmetikumok gyártását és értékesítését egy független ellenőrző szerv ellenőrzi

    Minden kedves érdeklődőt várunk az őszi Beauty-n, az  E/B3 standon, ahol azonkívül, hogy ki lehet próbálni a termékeket, -10% kedvezménnyel meg is lehet vásárolni.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail