Milyen a ma vendége? Vegyél részt a kutatásban!

Szeretnél többet megtudni a mai kor vendégeiről, az igényeikről, és összevetni a tapasztalataidat a kollégákéval? Van véleményed? Fogjunk össze, töltsd ki te is online kérdőívünket! Kérjük, segítsd a munkánkat egy megosztással is!

Itt találod azt a kutatást, amelynek kitöltésével Te is segíthetsz jobban megismerni a ma vendégét. Környezetünk állandó fejlődésben van, az emberek és az igényeik is folyamatosan változnak. Ahhoz pedig, hogy egy vállalkozás sikeres maradjon, érteni kell az igényeket, és időben reagálni rájuk.

Ebben szeretnénk támogatni a szakmát az alábbi kutatással, amelyben arra keressük a választ, hogy milyen a ma vendége. Milyenek az igényeik, milyen rendszeresen vesznek igénybe szolgáltatásokat a szalonokban, hogyan viselkednek.

Oszd meg velünk a tapasztalataidat, és keressük meg együtt a válaszokat!  A kutatás a NIB Research és kiadónk, a Health and Beauty közös projektje. Az eredményt a Beauty Forum magazinban, és itt a portálon publikáljuk, valamint az Őszi Beauty kiállításon egy kerekasztal-beszélgetés keretében elemezzük.

Kérjük, szánj pár percet arra, hogy kitöltöd ezt a kérdőívet!

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail