Pattanástalanító tippek iskolakezdés előtt!

Hatékony és természetes megoldások várnak az általunk készült termékek közül a gyors szépülés érdekében! A lányoknak és fiúknak is egyaránt komoly problémát jelent, hogy az iskolakezdés stresszes időszakában megerősödő aknékat és mitesszereket hogyan lehetne gyorsan eltűntetni mielőtt a suli megkezdődik.

A kamaszok bőrápolásában különösen fontos a bőr alapos és mély letisztítása, akár naponta többször is, például edzés után is. Nagyon bevált módszer, ha reggelente a NAT011 CITROMFŰ-FŰZFA TINI ARCLEMOSÓ-t felvisszük a megnedvesített bőrfelületre, majd 1-2 percig hatni hagyjuk, ezt követően bő vízzel lemossuk.

Célszerű ezt használni az arcra az edzések után és az esti arclemosáskor is. Sokkal fittebb, üdébb és kellemesebb illatú lesz a bőr akár órákon át is. Már néhány hetes rendszeres arctisztítás után megtapasztalhatjuk, hogy egyre kevesebb fekete fejű mitesszer jelenik meg az arcon, a faggyúmirigyek könnyebben kiürülnek a lemosáskor, így egyöntetűbben jobb bőrállapot alakul ki. Ha valaki biokozmetikumot szeretne használni akkor a BIOLA512 BIO TEAFAOLAJOS ARCTISZTÍTÓ GÉL-t javasoljuk erre a célra. A magyar biokozmetikumok „tisztább”, magasabb minőséget képviselnek, így látványosan szépítő hatásuk is hamarabb jelentkezik.

A kamaszoknak, amennyiben hormonális okok állnak a háttérben, vagy amiatt, hogy piszkálják a bőrüket, könnyebben kialakulnak pattanások vagy aknés gócok a bőrön. Ilyenkor célszerű kéthetente olyan peelinget alkalmazni, amely nem csak a bőrréteget újítja meg, hanem gyulladáscsökkentő gyógynövénykivonatokat és antiszeptikus hatásukról ismert illóolajokat is tartalmaz. Különösen előnyös, ha a 15 perces peelingezés utáni arclemosást követően rögtön könnyű arcápoló gélt viszünk fel, amely gyógynövények hatóanyagaiban gazdag.

A nyári napsütéses időszakban egy kicsi fényvédelmet is adó titándioxid (nem nano méretű) szemcséket tartalmazó BIOLA802 BIO BÍBORKA ARCÁPOLÓ GÉL-t javasoljuk, amely dermatológiailag tesztelten jónak bizonyult. Az aknés bőrű kamaszoknak, fiúknak és lányoknak egyaránt jól bevált a NAT035 TINI GÉL használata. A kis hölgyek nagyon megkedvelték a NAT063 SZÁZSZORSZÉP NAPPALI ARCÁPOLÓ GÉL használatát, így ezzel a termékkel még kevésbé fénylő az arcuk és kellemesen vonzó illatú a bőrünk! Ezt a szert akkor alkalmazzák, ha nincs komoly probléma a kamasz bőrén. Abban az esetben, ha aknés gócok vannak a bőrön, akkor mindenképpen pórustisztítást javaslunk a kozmetikusánál és ezt követően a gyulladt területek elkendőzésére és a megfelelő higiénés állapot megtartására lokálisan érdemes a NAT064 AKNE KONTROLL KORREKTOR GÉL-t alkalmazni, a pirosló pattanások bőrnyugtató, kezelő eltakarására.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail