Régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldöktetoválások javítása

Szeptember 7-én, 10 órától a Digital Beauty Day(s) soron következő napján a permanent make-up lesz fókuszban. Méhn Tünde ezúttal arról a technikáról beszél majd, amellyel régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldöktetoválásokat lehet tökéletesen helyrehozni. Te se maradj le róla!

– Gyors, esztétikus és tartós megoldást szerettem volna találni ezekre a problémákra. Hosszas kutatómunka és kísérletezés eredményeképpen jött létre a Triple Brows technika – mondja Méhn Tünde, aki a Digital Beauty Day(s) szeptember 7-i előadásán erről a különleges technikáról is beszél makd.
A Triple Brows-ban három altechnika szerepel, amelyek a következő funkciókat töltik be a tökéletes végeredmény elérése érdekében:

– Camouflage:  Az előnytelen színű vagy az idő múlásának köszönhető elszíneződéseket alakítja át, semlegesíti, és halványítja a kellemetlen színeket.

– Szálazás: A rontott ívek korrigálására és átalakítására, a hiányos szemöldökforma kiegészítésére, valamint a szép, előnyös forma kialakítására szolgál a szálimitáció.

– Satírozás: A finom, poros, természetesen sminkelt hatás létrehozása és a lágy színátmenet megteremtése a szerepe. Egybe mossa, közös nevezőre hozza a színeket az esztétikus, egységes színhatás érdekében.

A Digital Beauty Day(s) soron következő programjai: 

2020. október 8. hétfő 10-13h
Pillázz velünk!

2020. november 16. hétfő 10-13h
Anti-aging kezdőknek és haladóknak

2020. december 7. hétfő 10-13h
Sminkelj az ünnepekre!

Információkért figyeld Facebook eseményünket vagy a www.beauty-day.hu weboldalt.

Jegyárak:
Egy alkalom: 2490Ft
Kettőt fizetsz, hármat kapsz! Bérlet ára: 4980Ft

Jegyet vásárolok

Sok szeretettel várunk mindenkit, szakmabelit, kozmetikustanulókat és a szakma iránt érdeklődőket egyaránt.

A szervező a változtatás jogát fenntartja.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail