SPA-élményt nyújtó luxuskezelések

(Hirdetés) A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési rituálékat kínál, melyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit. Kozmetikai kezeléseket olyan orvos-esztétikai eljárások ihlették, mint a mikrotűs kollagén-, indukciós- és sejtmegújító biorezonanciás eljárások, amelyek a bőrt simábbá, feszesebbé, homogénebbé varázsolják, kiemelik az arc természetes kontúrját, tonizáló és újraépítő hatással bírnak.

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, PRP terápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté. A többek között peptideket, növekedési faktort, arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.
A Dermastir klasszik kezelésekre jellemző, hogy amellett, hogy igazi kényeztető SPA-élményt nyújtanak, professzionálisan ápolják a bőrt. Többféle hatóanyaggal dolgozunk, amelyek egy része rövid távon fejti ki hatását, azaz a kezelés után, és a következő 1-2 napban azonnal látható eredménnyel bírnak. Másik felük hosszabb távon (7-9 nap) mutatja meg hatását, így a kezeléseket egymásra építve tartós feszesítő hatás érhető el, mivel az anyagok hatása kummulálódik.

A Dermastir professzionális hatóanyagai a klasszikus luxus kaviár és arany mellett peptideket és növekedési faktorokat tartalmaznak, melyek a leginnovatívabb anyagok jelenleg a kozmetikai kezelési palettákon.

Dermastir 24K Gold stamp és H53EGF steril szérum

H53EGF szérum – Exkluzív hatóanyag 53 féle összetevővel, benne peptidekkel és növekedési faktorral, melyek gyors megújulásra serkentik a bőr sejtjeit

A szérum komplexitásának köszönhetően egyszerre tartalmaz rövid- és hosszútávon ható összetevőket. Egy részük rövid távon, azonnali hatást eredményezve teszik rugalmassá, teltté a bőrt, a másik részük (peptidek, növekedési faktor) a hosszú távú hatásért felelnek. Ennek következtében rendkívül szép, tartós eredmény érhető el egy egymásra épülő, 2 hetente végezhető kezeléssorozattal, kiegészítve a megfelelő otthoni ápolással.

⇒ Hidratált, ragyogó, rugalmas bőrt eredményez, csökkenti a felszíni- és finom ráncokat

⇒ 4 féle peptidet, 5 koenzimet, 7 féle ásványi anyagot, 12 féle vitamint, 24 féle aminosavat tartalmaz

⇒ Alkalmazási terület: arc, nyak, dekoltázs, kézfejek

⇒ Kiválóan alkalmazható orvostechnikai eszközökkel (dermaroller, mikrotűs készülékek, stb.), kifejezetten ajánljuk hozzá a Dermastir 24K Gold Stamp eszközt, melynek tartályában hatóanyag koktél is készíthető, ha más hatóanyagot (fehérítő szérum, botox, stb..) szeretnénk hozzáadni

⇒ 10mg/ml hialuronsavat tartalmazó orvos-esztétikai készítmény

⇒ Abban az esetben is kifejezetten ajánlott, ha korábban történt már orvos-esztétikai beavatkozás az arcon. A Dermastir termékekkel, kiváltképp a Dermastir Gold Touch Up kezeléssel a bőr felszín homogénné, egyenletessé, hidratálttá tehető, melynek következtében az esztétikai kezelések hatása is tartósabb és látványosabb marad.

A 24K Gold Stamp és Roll-on működése:

Az apró, 24K arany mikrotűk a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálják, mivel azonnali megújulásra serkentik a bőr sejtjeit az apró, szabad szemmel alig látható sérülések nyomán.
Azonnali eredmények láthatóak már egy kezelés után is, azonban mivel a bevitt hatóanyag egy része lassabb, hosszútávú-, egy része pedig azonnali eredményt produkál, kúraszerűen érdemes a kezeléseket felépíteni. A hámréteg teljes megújulásához szükséges egy teljes kezeléssorozat. A hosszan tartó hatás kialakulásához 4-5 kezelés ajánlott.

Orvosi tisztaságú, steril ampullákat javaslunk a mikrotűs eszközhöz:

⇒ H53EGF szérum, amely hialuronsav alapú, és 53 hatóanyagot tartalmaz,

⇒ LIPO, amely a zsírszövetek lebontására szolgál (pl. toka kezelés),

⇒ White, ami tökéletes választás a pigmentfoltok eltávolításához.

Azonnali hatások: a bőr láthatóan feszesebb, simább. Azonnal javul a bőr hidratáltsága és ragyogóbb, egészségesebb lesz. A tág pórusok összehúzódnak. Megújulnak a kollagén rostok. A ráncok csökkennek, kisimulnak és eltűnnek.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail