Tamis Tijana élete első beauty-s sminkversenyét meg is nyerte

Életében először nevezett, és azonnal meg is nyerte a 28. Beauty Forum Make-Up Magyar Kupát Tamis Tijana. Saját bevallása szerint korábban lehetetlennek tartotta, hogy eredményt érhetne el a Beauty-n, most mégis megpróbálta, és sikert aratott. Tijanának Miskolczi Kinga segített a felkészülésben, hogy Natural glow-témában elkészíthesse nyertes sminkjét. Gratulálunk neki!

Mikor kezdted a felkészülést?

Szeptembertől kezdtem a felkészülést, egy másik versennyel együtt. Indultam a Magyar Bajnokságon is, ott második helyezett lettem.

Rutinos versenyzőnek számítasz?

Korábban indultam versenyeken, de volt egy kis kihagyás, megszületett a kislányom. De azt sem titkolom, hogy sokakhoz hasonlóan kiábrándultam a hazai versenyzésből. Mivel itt most új pontozási rendszer lett, úgy éreztem, itt az ideje, hogy megpróbáljam, és sikerrel jártam. Ez visszaadta a hitemet a versenyzésben.

Hogy hogy egyszerre két versenyen is elindultál a szünet után?

A Magyar Bajnokságon Stage Make Up-ban nem volt téma megadva. Én pedig édesapám halála után szerettem volna tisztelegni az emléke előtt, és egy szerb nőt – ő is szerb származású – szerettem volna színpadra vinni. A Beauty által szervezett Make-Up Magyar Kupát mindig hihetetlenül nagy küldetésnek tartottam.Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült.

Ki segített a felkészülésben?

Miskolczi Kinga, akinek ezúton is nagyon köszönöm a sok-sok segítséget!

⇒ További képekért KATTINTS IDE! ⇐

Mióta vagy a szakmában?

10 éve dolgozom kozmetikusként és sminkesként, van egy saját szalonom Dunakeszin, amelyet 6-7 évvel ezelőtt nyitottam. Én nagyon szeretem ezt a szakmát, a sminkelés pedig egy óriási szerelem. Nagyon sokat tanultam neves sminkesektől, workshopokon vettem részt, meggyőződésem, hogy megfelelő alázat és folyamatos tanulás nélkül ezt nem lehet csinálni. Állandóan változnak a textúrák, a trendek, az alapanyagok, frissíteni kell a tudást.

Tijanának saját szalonja van Dunakeszin

Mire készülsz most?

Természetesen a müncheni, 33. International Masters’ Award Make-up®bajnokságra, de úgy döntöttem, lehet hogy előtte megpróbálom Düsseldorfot is.

Mi a cél?

Sminkelni sminkelni és sminkelni. A lehető legtöbb tudást magamba szívni, aztán meglátjuk mit hoz még a jövő!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail