Bánhegyi Zsolt: Az alapvető cél a túlélés volt

Jó két hónapja tart Magyarországon a járvány, a járványveszély és a kijárási korlátozás. A kozmetikusok az első perctől ellentmondásos intézkedésekbe botlottak, botlanak bele, kezdve attól, hogy nyitva tarthatnak, ámde a másik oldalról a vendégnek tilos kozmetikai szolgáltatás miatt elhagynia a lakhelyét…  Még mindig rengeteg a megválaszolatlan kérdés, és Bánhegyi Zsolt az egyike azoknak, akik a különböző szakmai Facebook-csoportokban igyekeznek választ találni az égető kérdésekre, márkasemlegesen. Ennek kapcsán kerestük meg őt.  … Bővebben »

Tóth Kati: Boldoggá tesz, ha a vendég feltöltődve megy el tőlem

41 éve van a pályán Tóth Kati, aki a mai napig abban az épületben fogadja a vendégeit, ahol anno édesanyja kozmetikája megnyílt, gyakorlatilag hazánkban első „maszekként” a piacon. Kati, aki a legutóbbi Beauty kiállításon átvehette a Szakmai-díjat egyebek mellett arról is mesélt, hogy hogyan csodálta csendben édesanyja masszázsmozdulatait az iskolából hazaérve, de azt is elárulta, hogy véleménye szerint mennyit változott a szakma az elmúlt bő negyven évben és miben látja a szépségipar jövőjét. … Bővebben »

Tamis Tijana élete első beauty-s sminkversenyét meg is nyerte

Életében először nevezett, és azonnal meg is nyerte a 28. Beauty Forum Make-Up Magyar Kupát Tamis Tijana. Saját bevallása szerint korábban lehetetlennek tartotta, hogy eredményt érhetne el a Beauty-n, most mégis megpróbálta, és sikert aratott. Tijanának Miskolczi Kinga segített a felkészülésben, hogy Natural glow-témában elkészíthesse nyertes sminkjét. Gratulálunk neki! … Bővebben »

Madarász Alla és Csontos Anna: A munkában és a magánéletben is jól kiegészítjük egymást

(Hirdetés) Nemcsak egymást egészíti ki tökéletesen Madarász Alla és a lánya, Csontos Anna. A velük folytatott beszélgetésből az is kiderül, hogy cégük, a Beauty Partner csapatának többi tagjával együtt egy „nagycsaládot” alkotnak, ahol egymást támogatva, együtt örülnek a közös sikereknek…. Bővebben »