Tűs és tű nélküli mezo-kezelések

(Hirdetés) A mezo a görög mezosz szóból származtatható, amelynek jelentése „közép”, illetve „köztes, középső”. A kozmetikában abban az értelemben használjuk, hogy a mezo-kezelések során a középső, köztes rétegbe juttatunk be hatóanyagokat. A tűs mezo kezelés során apró tűk hatolnak át a felső rétegeken, max. 1mm mélyre, míg a fitoC tű nélküli mezo kezelés esetében nagyfrekvenciás váltóáram „nyomja” be a hatóanyagokat a bőrbe. Nézzük meg részletesebben a két kezelési eljárást!… Bővebben »

A sikeres anti-aging titka

(Hirdetés) Az utóbbi időben kialakult egy úgynevezett anti-aging piac, ahol sokszor nagyon közeliek a határok az orvosi és a kozmetikai eljárások között. Ahhoz, hogy sikeres kezeléseket tudjunk végezni, és kivívjuk pácienseink elégedettségét, egy bizonyos kor után egyre mélyebbre kell bejuttatnunk a bőrbe az aktív  hatóanyagokat…. Bővebben »

Azonnal látható eredményt hoznak a MÁDARA bőrfeszesítő kezelések

(Hirdetés) Egyre több kozmetikustól hallani a tapasztalatot, hogy egyre ritkulnak a hagyományos, arctisztító kozmetikai kezelések, helyettük pedig a látványos, azonnali eredményeket ígérő ránctalanító kúrákat keresik. A trendhez és a vendégigényekhez természetesen a MÁDARA is igazodott, és több, célzottabb, a különböző korosztályok és bőrproblémák igényeire fejlesztett kozmetikummal és kezelési protokollal látta el a MÁDARA kozmetikusait. Ismerd meg a MÁDARA organikus liftingjeit!… Bővebben »

Látványosan feszesebb arcbőr a MÁDARA kozmetikákban

(Hirdetés) Az idő előrehaladtával természetes folyamat, hogy a bőr vékonyabbá válik, a kollagéntermelés lelassul, majd lassan elmosódnak a kontúrvonalak, eltűnik a rugalmas, feszes, életteli teli szín is. Az öregedést megállítani nem, de a MÁDARA speciális kezeléseivel késleltetni már hatékonyan lehet. Ehhez pedig célzott, a bőrtípushoz, aktuális állapotához és igényeihez megfelelő kozmetikumokat fejlesztett a népszerűvé vált márka…. Bővebben »

Természetesen a szép bőrért – High Care® Facial Plus

A Dermio Care Plus a kvantumfizika ismeretein alapul. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítjuk elő. Az energiát a speciális anyagú búrába juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával. Az ionok áthatolnak a bőrön, ahol stimulálják a sejtanyagcserét, ezzel egy időben a páciens belélegzi az energia dús levegőt, amely az egész szervezetére jótékony hatással van…. Bővebben »