A sikeres anti-aging titka

(Hirdetés) Az utóbbi időben kialakult egy úgynevezett anti-aging piac, ahol sokszor nagyon közeliek a határok az orvosi és a kozmetikai eljárások között. Ahhoz, hogy sikeres kezeléseket tudjunk végezni, és kivívjuk pácienseink elégedettségét, egy bizonyos kor után egyre mélyebbre kell bejuttatnunk a bőrbe az aktív  hatóanyagokat.

Erre nyújt kiváló lehetőséget a Plasma G Three Systems Technology, egy három funkciós készülék, mely a legmodernebb elektro-kozmetikai eljárások tökéletes kombinációja.

 • Bipoláris rádiófrekvencia
 • Plasma
 • Elektroporáció

A háromfunkciós gép a GIGI Magyarország saját fejlesztése, itthoni gyártással, svájci alkatrészekből, kézműves munkával előállított egyedi acryl házzal. A készülék már egy vagy két funkcióval rendelhető, és bármikor tovább bővíthető. A gépet 6. éve több száz kozmetikában használják a piacon, a vendégek és a páciensek 100%-os megelégedésével.

Számtalan sikertörténet van a tarsolyunkban, amelyet pácienseink a gépnek köszönhetnek. Legyen az egy eddig gyógyíthatatlannak tűnő komoly aknés probléma, régi balesetből származó heg, vagy keloidos heg, illetve stria, demodex atkás rosacea, és még sorolhatnánk.

Ez a háromfunkciós gép tökéletes megoldást nyújt a kozmetikában, köszönhetően a plasma gyógyító erejének, a rádiófrekvencia feszesítő-fiatalító szerepének, és az elektroporáció nagy hatékonyságú hatóanyag-bevitelének. A fotók önmagukért beszélnek!

RÁDIÓFREKVENCIA

A Plasma G készülék bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz, a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére. A nagy frekvenciájú hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein.

Előnyei:

– fájdalom- és sérülésmentes,

– a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik,

– a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,

– a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak,

– ezzel az eljárással kezelhetőek az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is,

– zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése (toka),

– relaxáló, nyugtató hatású.

– Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye.

– Hosszú távú feszesítő hatása, hogy az irhát érő hő stimulálóan hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat.

PLAZMA

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, az ionizált gáz.

A plazmakisülés

A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

A kezelés során a bőr vezetőképességének növelésére van szükség, amely egy speciális gél felvitelével történik. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre egy körülbelül 3 mm-es plazmasugár. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintésmentes és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felületen is.

A plazmakisülés hatásai:

-A vírusokat, baktériumokat, gombákat inaktiválja

-Az immunrendszert aktiválja

-A fibroblasztokat stimulálja

-Az artériákat, vénákat és hajszálereket „tisztítja”, a vérkeringést élénkíti

-Erősíti az érfalakat, javítja a hajszálér-tágulatok rugalmasságát

-Csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen

-A bőrön az allergiás reakciókat csökkenti

-A bőrben a hormonok és enzimek termelődését normalizálja

-Műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja

-Az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli

A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható:
 • Ráncok
 • Sebhelyek
 • Striák
 • Aknék
 • Értágulatok, rosaceás tünetek

Az eszköz egy rendkívül megbízható biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely a kimenő áram kontrollján keresztül biztosítja, hogy a készülék ne okozzon sérülést a páciens számára.

ELEKTROPORÁCIÓ

A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak.

A technológiát sokszor tű nélküli mezoterápiaként is emlegetik.  A bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe, összehasonlítva más felszívódás növelő módszerekkel.

1200 százalékkal jobb hatóanyag felszívódás a hámban, 4000 százalékkal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben

Az elektroporáció alkalmazásával kész szérumok és egyénileg összeállított mezoterápiás koktélok vagy koktél keverékek is bevihetők a bőr mély rétegeibe.

Javasolt felhasználás arckezelésnél:
 • Arcfeszesítésre
 • UV sugarak, szolárium okozta photo-aging megelőzésére és kezelésére
 • Pigmentfoltok kezelésére
 • Hidratálásra és táplálásra
 • Bőrmegújításra
 • Mimikai ráncok feltöltésére
 • Hegek, tág pórusok méretének csökkentésére
 • Zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére

Bővebb tájékoztatást a GIGI képviseleteken kaphat országszerte!

Köszönet a fotókért Kőhalmi Luca kozmetikusnak és Dr. Katonáné Dunai Erika területi képviselőnek!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail