Látványosan feszesebb arcbőr a MÁDARA kozmetikákban

(Hirdetés) Az idő előrehaladtával természetes folyamat, hogy a bőr vékonyabbá válik, a kollagéntermelés lelassul, majd lassan elmosódnak a kontúrvonalak, eltűnik a rugalmas, feszes, életteli teli szín is. Az öregedést megállítani nem, de a MÁDARA speciális kezeléseivel késleltetni már hatékonyan lehet. Ehhez pedig célzott, a bőrtípushoz, aktuális állapotához és igényeihez megfelelő kozmetikumokat fejlesztett a népszerűvé vált márka.

Mi a MÁDARA titok?

Nyírfalé, amely akár 25%-kal fokozza a bőrsejtek regenerációját

A MÁDARA a világon az első, amely megtalálta és bevezette az északi nyírfalevet az anti-aging bőrápolásban. Az összetevők közül a víz helyét az érett bőrre fejlesztett Time Miracle termékekben 100%-ban az északi nyírfavíz veszi át. A nyírfalé bizonyítottan csökkenti az öregedés főbb, látható jeleit, sejtmegújító bio-komplex összetevői pedig hozzájárulnak a kollagén visszaépítéséhez.

7 aktív összetevőt tartalmazó sejtmegújító bio-komplex formula

A MÁDARA Time Miracle anti-aging termékcsaládja 7 aktív összetevőt tartalmazó bio-komplex formulára épül, amelyben a fekete áfonya, a galaj, a homoktövis, a vörös lóhere, a mezei zsurló, a vadgesztenye és a réti palástfű együttesen fejti ki hatását. A magas antioxidáns-tartalmú összetevők serkentik a kollagéntermelést, javítják a bőr hidratáltságát, feszesítik a vérereket, vitaminokkal látják el a bőrt, felveszik a harcot az öregedés folyamatait gyorsító szabadgyökök ellen, és semlegesítik a negatív hatásukat.

MÁDARA Ultimate lifting kezelések azonnal látható eredményekkel

A Time Miracle termékekre épülő Mádara Ultimate Facelift kezeléseket kifejezetten az érett, megereszkedett bőr feszesítésére, helyreállítására dolgoztuk ki. Hatására a bőr láthatóan feszesebb, az arckontúr látványosabb, a bőr pedig érezhetően simább, puhább lesz.

Mélyrétegű hatóanyagok és 3 lépcsős lifting masszázs

A MÁDARA – hivatalos kozmetikusok számára elérhető – kezelési protokollja szerint végzett kezelések azonnali, látványos eredményeket ígérnek. A termékek könnyű és pontos kiszerelése lehetőséget ad a gyors, higiénikus és személyre szabott felvitelhez, az elsöprő hatékonysághoz.

Kiegészítő, célzott Ampulla+ kezelés az azonnali, látványos eredményekért

A Booster ampullák a MÁDARA kozmetikák nagyágyúi, amelyek az adott bőrtípus problémáit célozzák és a mélyebb rétegekbe is eljutva azonnal látható eredményeket produkálnak. A látványos hatást kifejtő Mádara Boosterekre három különböző arckezelést dolgoztunk ki.  Ezek pontosan a száraz, dehidratált bőrre, a fáradt, fényét és energiáját vesztett bőrre és érett, feszességét és volumenét vesztett bőrre alakíthatóak.

Amino-fill 3D Lifting Booster – gyors ránccsökkentés és feszesítés

Az Ultimate lifting kezelések ásza az Amino-fill 3D Booster, amely a ráncos, megereszkedett bőr ápolását célozza az aminoacid lipo-peptiddel és növényi eredetű biopolimerekkel. Ezekkel az aktív összetevőkkel elasztikus és folyamatos, 3D-s liftinghatást alakít ki, ami azonnal feszesíti a bőrt, valamint halványítja a már kialakult ráncokat. 18, 39 és 65 év közötti nő részvételével végzett dermatológiai tanulmány alapján igazolták, hogy az Amino-fill 3D Lifting Booster 1 órán belül akár 26%-kal is képes csökkenteni a ráncok mélységét, valamint 12%-kal növeli a bőr feszességét. Éppen ezért ajánljuk ezt a Boostert a MÁDARA bőrfeszesítő kezelésekhez is.

Az Amino-fill 3D Lifting Booster ampullával kiegészített kezelés hatására

–           a bőr látványosan feszesebb, simább lesz,

–           csökkennek a bőrfelszín látható egyenetlenségei,

–           halványodnak a finom vonalak,

–           visszaáll az arckontúr vonala,

–           eltűnnek a stressz és fáradtság jelei.

Ez a különleges és hatékony arckezelés csak a hivatalos MÁDARA referencia kozmetikusoknál érhető el.

A MÁDARA bőrfiatalító és bőrfeszesítő arckezelései a nyírfalevet tartalmazó Time Miracle termékcsaládra és az azonnali hatást ígérő Amino-fill 3D Lifting Booster ampullára épülnek. A kezeléseket csak MÁDARA kozmetikusok végezhetik, hatásuk azonban otthoni arcápolással meghosszabbítható.

Ismerd meg a MÁDARA bőrfeszesítő kezeléseit!

Vedd fel a kapcsolatot a MÁDARA márka hivatalos magyarországi forgalmazójával! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail