Újranyitás újragondolt, megerősített higiénés szabályokkal

(Hirdetés) A szépségszakma képviselőiként eddig is sokat tettünk a jelen fertőzés terjedésének megakadályozásában, és most, amikor újra működni kezdünk, ismételten nekünk, szépségszakembereknek jut fontos szerep a megelőzésben, illetve a vendégek fegyelmének fenntartásában. Mindannyiunk érdeke, hogy biztonságot nyújtsunk és ezt közvetítsük is, körültekintő magatartásra ösztönözzük a bátrabbakat.
… Bővebben »

Lakhelyelhagyási tilalom kihirdetését kéri a Magyar Orvosi Kamara a kormánytól

Az Ausztriában már bevezetetthez kísértetiesen hasonló intézkedéseket kér a magyar kormánytól a Magyar Orvosi Kamara elnöksége. Mint fogalmaztak: üdvözlik a Kormány március 13-án elrendelt határozott intézkedéseit, amelyeket a koronavírus okozta járvány terjedésének lassítása érdekében hozott. Az eddig bevezetett intézkedések reményt adnak arra, hogy a betegek várható számának növekedése valamelyest lassulni fog…. Bővebben »

Így készíts illóolajjal természetes kézfertőtlenítőt!

Egy ideje már hiánycikk a kézfertőtlenítő a piacon, akinek sikerül vásárolnia, szerencsés, vagy nagyon ügyes, esetleg erős, mert szinte ölik egymást az emberek a boltban érte. A polcok üresek, az eladóknak ideje sincs kipakolni a raktárból a fertőtlenítőket. Szerencse, hogy mi zömében illóolajokkal dolgozunk, így egy aduász van a kezünkben, a teafaolaj. … Bővebben »