Az öregség várhat! Íme, az örökké hamvas bőr titka

(Hirdetés) Minden nőnek joga van ahhoz, hogy vonzó és kívánatos legyen – minden életkorban. Az ernyedt, változó bőr és a ráncok többé már nem járnak elkerülhetetlenül együtt a korral. A bőr öregedése gyógyítható, a bőr eredményesen megfiatalítható – fájdalom és szike nélkül.

A QMS módszer feltalálása és fejlesztése az esztétikai sebész, és nemzetközi anti-aging szaktekintély, dr. Schulte nevéhez fűződik. Több mint 30 évvel ezelőtt egy egyedülálló kollagén fokozó folyamatot dolgozott ki, amely a Classic Collagen Set megteremtésével egy innovatív bőrápoló kezeléscsomag alapja lett. Minden, a QMS Medicosmetics neve alatt megjelenő innovatív termék egyedülálló minőséget, magas színvonalat és kimagasló hatást jelent.

EGY ÚJ KEZDET 120 NAPIG TART

Bebizonyosodott, hogy a bőrnek mintegy 120 napra van szüksége ahhoz, hogy az új programot elfogadja, átvegye, és hosszú távra birtokba vegye. Ez idő alatt négy sejtgeneráció váltja egymást. Minden bőrsejt 28-30 napig él. Ez genetikailag rögzített és minden élő bőrnél teljesen azonos. Ami tehát a fiatal, friss bőrt az öregebb bőrtől megkülönbözteti, az az új sejtek mennyisége. Ezért áll a sejtmegújulás a QMS-rendszer középpontjában, és ezért örvend folyamatosan növekvő számú lelkes felhasználónak a világ minden pontján.

A Schulte-program célja az, hogy elérje a bőr lehető legjobb, legéleterősebb állapotát. Azt az állapotot, amelyben optimálisan betöltheti minden funkcióját, köztük az immunrendszer fontos részét képező védelmi funkciót is.

QMS Anti-aging konferencia 2019.

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a QMS Anti-aging Konferencia, melynek szakmai programjai az innováció jegyében lettek összeállítva. A német precizitást és innovatív technológiát ötvöző QMS MediCosmetics anti-aging márka ismét a legjobbnak bizonyult, már harmadszor vihette haza a Világ Legjobb Spa Termékének kijáró díjat.

Mivel bőrünk a legnagyobb, legszebb és biológiai értelemben legaktívabb szervünk. Csak olyasvalakire bízzuk rá, aki alaposan ismeri és szereti. Az éves Anti-aging Konferencia alkalmat ad a hazai kozmetikai szakemberek számára, hogy megismerjék a Schulte programot, és a titkot, hogy hogyan sikerül majd bőrének önmagát megfiatalítani! A program folyamán nemzetközi szakértők mutatják be a “ráncdoktor” módszerét, és a hazai cég rendkívüli partnertámogatási programját, mely kifejezetten az anti-aging szolgáltatásokra  specializálódott kozmetikusoknak szól, kik keresik a kimagasló eredményeket és egyben exkluzív spa élményt adó kezeléseket.

Kedves kozmetikus! Ha érdekel a bőrfiatalítás, igényes vendégkörrel rendelkezel és szalonodban exkluzív szolgáltatásokat szeretnél bevezetni, akkor regisztrálj még augusztusban a kozmetikusi végzettségedet igazoló dokumentummal a 2019. október 12-én tartandó szakmai konferenciánkra!

Az első 20 regisztráló a szakmai jegye mellé egy 17 500.- Ft értékű kollagén szettet kap ajándékba! 

Az idei konferenciáig további lehetőség még, a QMS Medicosmetics “Keressük Magyarország vezető QMS anti-aging kozmetikusait!” pályázata.

A rendkívüli pályázat nyertesei kimagasló QMS támogatásokat kapnak az ország különböző pontjain:

  • teljes induló kabin- és bizományi lakossági terméktámogatás,
  • oxigén concentrator gép kihelyezése,
  • ingyenes 1 éves továbbképzés, mely eredménye a medikozmetikus végzettség,
  • VIP belépő az éves QMS Anti-aging konferenciára

Keresd a pályázat részleteit a QMS Anti-aging konferencia honlapján

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail