Back to school – a kozmetikában is!

(Hirdetés) Az élethossziglan tartó tanulás jegyében a szeptember már gyakran nemcsak a gyerekeknek jelenti az iskolapadba való visszatérést, hanem az önmagukat folyamatosan képző szakembereknek is. Nincs ez másként a szépségiparban sem, ahol az ősz beköszöntével egyre több tanfolyamot hirdetnek a kozmetikusok, fodrászok, szépségipari szakemberek számára, hisz számos márka időzíti újdonságainak megjelentetését erre az időszakra, mikor a nyári hónapok után újból felpezsdül a szakmai élet.

A Primavera Andorrana Kft. is ezt az értékrendet képviseli, azaz folyamatosan kínálja különböző oktatásait már meglévő és még leendő ügyfelei számára, azzal az eltéréssel, hogy nemcsak ősszel, hanem az év egészében elérhetőek az ingyenes oktatások és bemutatók. A cég fodrászati ága az egyes szalonokba kihelyezve kínálja profi szalontréningjeit, míg a kozmetikában még ennél is árnyaltabban, többféle oktatási mód közül válogathat a szakember személyes preferenciáinak és szabadidejének függvényében.

Országjáró tour

Évente két alkalommal, tavasszal és ősszel, nagy országjáró körútra indulnak a cég kozmetikus oktatói, hogy ,,helybe vigyék’’ a tudást, vagyis nagyobb volumenű bemutatók keretében ismertessék meg az érdeklődő kozmetikusokkal a Primavera Andorrana által forgalmazott márkák termékeit és újdonságait. Már most érdemes beírni a naptárakba, hogy november 6-án és 13-án Budapesten, november 7-én Veszprémben, 11-én Szolnokon, 12-én pedig Szegeden találkozhatnak a cég szakembereivel az érdeklődők. A részletek az üzletkötőktől, illetve a cég Facebook-oldalán keresztül érhetők el.

Márkabemutató oktatás

Megbeszéléstől függően a cég budapesti oktatóközpontjában (1116 Budapest, Fehérvári út 126-128., 5. emelet) vagy az oktatásra jelentkező szakember szalonjában is (vidéken is) lehetőség van kifejezetten csak egy adott márka termékeire fókuszálni. Az ilyen oktatások alkalmával kisebb létszámú bemutatókra kerülhet sor, ahol a kozmetikus oktató elméletben és gyakorlatban is átadja tudását az érdeklődő szakembernek, hogy az utána a termékekkel a saját vendégeinek is professzionális kezeléseket garantálhasson.

Beauty-nap

,,Face-to-face’’ bemutató a cég budapesti oktatóközpontjában, kizárólag az érdeklődő kozmetikus, valamint az oktató részvételével. Miközben a szakember szépül (hisz neki is kijár a pihentető szépítkezés), megismeri az általa választott termékek használatát, trükkjeit, hogy aztán saját szalonjában, saját vendégeinek is kamatoztassa azokat. A Beauty-nap jellegű oktatás abszolút előnye, hogy remek lehetőséget kínál valamennyi felmerülő szakmai kérdés megválaszolására, ugyanis az oktató teljes figyelmét az érdeklődő kozmetikusnak szentelheti. Érdemes jó előre időpontot egyeztetni a kozmetikus oktatóval, hiszen ez a cég egyik legnépszerűbb oktatási formája.

Szakmai bemutató, külföldi oktatóval, tolmácsolással

A Primavera Andorrana Kft. jelenleg kizárólag spanyol kozmetikai márkákat (Germaine de Capuccini, Casmara, Mesosystem) forgalmaz, így az újdonságokról, legyen szó új termékekről, eszközökről vagy rituálékról, egy nagyobb volumenű oktatás keretében tájékozódhatnak a kedves érdeklődők. Ilyenkor külföldi mesteroktatók érkeznek, hogy – tolmács segítségével – Magyarországon is megismertessék az újdonságokat. Nem volt ez másképp szeptember 18-án sem, mikor is egy nagyszabású Casmara-bemutató zajlott a cég budapesti oktatóközpontjában. A szakoktató hölgy, Sheila Campos bevezette a résztvevőket a márka alapjaiba, majd bemutatta a legújabb dróntechnológiával készült ADVANCED NÁCAR bőrvilágosító professzionális programot, a bőregységesítés csodaszerét. Mind elméletben, mind gyakorlatban górcső alá került egy vadonatúj arc-pilates, majd egy jó hangulatú tombola zárta a teltházas szakmai napot.

Valamennyi oktatásra üzletkötőjénél adhatja le jelentkezését, az aktualitásokért pedig érdemes követni a Primavera Andorrana Kft. Facebook-oldalát.

 

 

Látványos bemutatók, érdekes előadások és izgalmas újdonságok az Őszi Beauty-n! Te regisztráltál már? 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?