Bőrvilágosítás mesterfokon

(Hirdetés) Minden nő ragyogó, egységesen szép, világosabb arcbőrre vágyik, hiszen a világos tónus fiatalít. A nyár elmúltával, ahogy a napon szerzett színünk kopik, egyre feltűnőbb a bőrünkön lévő sok apró pigmentfolt, mely amellett hogy nem szép látvány, jelentősen öregít is. Ezeket a sötét foltokat vette célba a Casmara legújabb fejlesztése, az ADVANCED NÁCAR, mely azonnali eredményt ér el, már az első kényeztető kezelés alkalmával is.

A CASMARA – mint tudjuk -, az Alginát Peel-Off maszkok szakértője, melyeket ők találtak fel, így kijelenthetjük, hogy náluk jobban senki nem ismeri ezeknek a maszkoknak a sajátosságait.
A legújabb kutatások bizonyították, hogy a foltok eredetét vizsgálva mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a bőr memóriával rendelkezik. Ahhoz, hogy hatékonyan fel tudjuk venni a harcot a hiperpigmentáció ellen, először is meg kell határozni az okokat, melyek elindítják bőrbarnulás folyamatát. A napfény okozta bőrirritáció, bőrkárosodás olyan folyamatot indít el, mely a károsító anyagot felhalmozza a szervezetben, ezáltal rossz irányba befolyásolja a sejtek működését, melynek eredményeként megjelennek a bőr korai öregedésének jelei.

A HATÉKONY MEGOLDÁS AZ ADVANCED NÁCAR!

Ez a komplex és megújított anti-aging kezelés nemcsak az epidermiszre hat, hanem hatással van a melanin szintézisét elindító tényezők széles skálájára, ezáltal befolyásolja a bőrön lévő foltok kialakulását.

Az ADVANCED NÁCAR kényeztető kezelés során – mely 6 lépésből áll – megújítjuk a bőrt, eltávolítjuk a foltokat, miközben megakadályozzuk az újabbak kialakulását. Csökkentjük a ráncokat, varázslatosan egységes, világosabb bőrt varázsolunk vendégünknek.

Hatóanyagai között az alábbi savakat találjuk meg: borkősav, citromsav, az azaleinsav származékai, kojicsav, mandelicsav és szalicilsav. Természetes összetevői többek közt a tasmania esszencia, a vörösszőlő, japanese secret, melyek nyugtatnak és világosítanak.

Az otthoni termékekkel együtt használva az eredmények önmagukért beszélnek:

97% -kal RAGYOGÓBB BŐR

95%-kal VILÁGOSABB FOLTOK

85%-kal CSÖKKENTI A RÁNCOKAT ÉS MIMIKAI VONALAKAT

További információ:
Primavera Andorrana Kft.

 

Fizess elő a magazinra! 

Érdekelnek az innovációk? Mindent szeretnél tudni a szakmáról? Fizess elő a Beauty Forum magazinra, és a sok hasznos információ mellé még egy meglepetést is kapsz!

Kattints az ajándékért! 

 

Fess elő a magazinra


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail