COSMIX – személyre szabott szépségápolás a PANDHY’S™-tól

(Hirdetés) A PANDHY’S™ cukorpasztás szőrtelenítés, spa és ásványi smink világok sikerei után most megalkotta a COSMIX termékcsaládot, mely egy innovatív, személyre szabott, professzionális és lakossági szépségápolási rendszer, gondosan összehangolt együttműködése a csodálatos formuláknak és a magasan képzett és értő szakembereknek, középpontban a vendég aktuális kozmetikai szükségleteivel és vágyaival, mint az egyetlen és mindenek feletti prioritással.

A konvencionális bőrápolás elsősorban a különféle bőrtípusokat igyekszik kezelni, a  COSMIX  a vendéget és az Ő valósidejű szükségleteit,  aktuális prioritásait szolgálja ki. Tekintettel vagyunk a tényre, hogy a bőr él és állandóan változik, kölcsönhatásban áll a környezettel, a mindenkori körülményekkel, hatással van rá a klíma, az életmód, az alvási szokások, az alvás minősége, az étkezési szokások, a mindenkori ideg-és lelkiállapot, az érzelmek és sok-sok minden egyéb is.

Ahogy a PANDHY’S™ esetében mindig,  a COSMIX termékcsalád minden egyes eleme tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal lett megalkotva.

A COSMIX – testre szabott szépség koncepció a terapeuta kezébe adja úgy a lehetőségét, mint a felelősségét annak, hogy megalkossa a vendég számára az éppen legmegfelelőbb kozmetikumot, amely a megfelelően megválasztott és kivitelezett kezeléssel, meghozza az elvárt eredményt, kiszolgálja a vendég aktuális kozmetikai-szükségleteit és beteljesíti a bőrével, annak megjelenésével, minőségévével és állapotával kapcsolatos vágyait.

A COSMIX, avagy a testreszabott szépség koncepció 3 pilléren nyugszik.

  1. pillér: a tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal létrehozott készítmények, kozmetikumok (bázis, alap termékek + aktív, gyógynövény hatóanyagok – ezeket mi biztosítjuk.
  2. pillér: a szakmaiság, tapasztalat és a hozzáértés – ez az amit a szakembernek kell hozzátennie.
  3. pillér: a precíz és helyes diagnózis felállítása és a kezelési célok pontos megfogalmazása.

Ezzel a COSMOPROF Las Vegas közönségdíjas, valamint Érték és Minőség Nagydíjas termékcsaláddal dolgozó kozmetikusok, szakemberek a COSMIX.GLOBAL nyújtotta lehetőségeket is élvezhetik, mellyel könnyedén el tudják kápráztatni a vendégeket.

Amikor elvesznek a kozmetikai termékek tengerében, vagy amikor nem biztosak a tudásukban, vagy csak amikor szeretnék mutatni, hogy Ők mások, több mint a nagy átlag, akkor el tudják a vendéget varázsolni a XXI. század kozmetikájába a számítástechnika segítségével.

Ez egy extra online diagnosztikai rendszer, ahol a szakemberek a bejelentkezés után egy részletes, vendégről szóló kérdőív kitöltésével egy komoly elemzést kapnak, mely termékajánlást és ajánlott kezelést, szolgáltatást is meghatároz, melyet könnyedén archiválhatnak, letölthetnek, vagy netán a vendég e-mail címére is azonnal elküldhetnek.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail