Így bővítheti a vendégkörét néhány kattintással

(Hirdetés) Akár kezdő vagy évek óta a piacon lévő vállalkozóként nem mindig egyszerű boldogulni a szépségiparban. Bár szakemberekre mindig nagy az igény, a szolgáltatók közti versenyben is újra és újra helyt kell állni. Minél több csatornán tudja elérni az embereket, annál nagyobb esélye van arra, hogy a vállalkozása sikeres lesz, és stabil megélhetést, sőt, folytonos fejlődést biztosít.

Egyre többen vásárolnak online

Ma már senki nem kerülheti ki az internetet, az emberek sokkal szívesebben foglalnak annál, akiről képet alkothattak az online látott bemutatkozás, illetve az ügyfelek véleményei alapján. A vásárlók nemcsak a saját tapasztalataikat szeretik megosztani, de szívesen olvassák másokét is, és gyakran döntenek az online referenciák alapján.

A tendencia kapcsán nem elhanyagolható szempont a kényelem: az, hogy a vendég bárhonnan, bármelyik napszakban lefoglalhatja a választott szolgáltatást. Ebben nyújt segítséget a spalneo.com online szolgáltatásfoglaló oldal, mely lehetőséget biztosít a szépségipari, egészségügyi szakembereknek és wellnessintézményeknek a bemutatkozásra és arra, hogy bővítsék ügyfélkörüket.

A Spalneo célja, hogy piacvezető szolgáltatás- és szállásfoglalási rendszer legyen a szolgáltatók és a vendégek körében is. Első pontos keresőfelületté szeretne válni, ami összegyűjti a partnerek által kínált szolgáltatásokat és láthatóvá, foglalhatóvá teszi azokat.

Miért jó az online foglalás a szolgáltatóknak?

Az említett kényelmi-faktor ugyanakkor a szolgáltatók életében és üzletmenetében is visszaköszön: a rendszer éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is automatikusan gyűjti a foglalásokat, a szolgáltatónak ehhez semmit sem kell tennie – elég, hogyha rendszeresen frissíti a naptárat, mert ez alapján tud a rendszer szabad kapacitást generálni. Az üzlet tehát akkor is nyitva áll, ha a szolgáltató éppen nem dolgozik.

A Spalneo és a többi szolgáltatásfoglaló rendszer között fontos különbség, hogy a Spalneo egyben reklámfelület is: a vendégeknek nem kell már előzőleg is ismerniük az adott szolgáltatót ahhoz, hogy időpontot foglalhassanak nála, mert a vevők helyszín és időpont alapján is kereshetnek.

Fontos szempont, hogy az online foglalások segítségével betölthetők az addig kihasználatlan időszakok is, illetve lehetőség van last minute vásárlásra is, ha valaki az utolsó pillanatban kap észbe. A spalneo.com oldalon promóciós ajánlatokat is létre lehet hozni, és a kevéssé ismert, kevéssé kihasznált szolgáltatások is népszerűsíthetők.

Hatékonyan fejlesztheti az online jelenlétét

A Spalneo a saját weboldalon túl biztosít bemutatkozási lehetőséget és ismertséget. Az oldalra érkező látogató dátummal és helyszínnel együtt választhatják ki az őket érdeklő szolgáltatást, amit fizetéssel együtt tudnak lefoglalni. Így nem fordulhat elő, hogy a szolgáltató elesik a bevételtől, mert a lefoglalt időpontban nem jelent meg a vendég.

A Spalneo Business és a Spalneo felhasználóknak szóló platformja egyedülálló, Android és IOS okostelefonon is használható, díjmentesen letölthető, a felhasználók és szolgáltatók számára is elérhető mobilapplikációt biztosít.

Hogyan lehet csatlakozni?

Amennyiben szeretne csatlakozni keresse munkatársunkat Gál Emesét az emese.gal@spalneo.com email címen,
vagy hívja a +36 70 600 4323 telefonszámon a további részletekkel kapcsolatban.

Még több hír a szépségipar világából!

Júniusi lapszámunkban egyebek mellett a legújabb technológiákról és hatóanyagokról, csúcstechnológiáról a szalonban, valamint high-tech eszközökről és hatóanyagokról is olvashatsz. Ha most fizetsz elő a Beauty-ra, meglepetés vár!

Kattints az ajándékért!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail