Kormanik Andrea: Hiszek a szelíd megoldásokban

Hitelesség és megbízhatóság – Kormanik Andrea tavaly indított egy szerencsére, azóta már követőkre is talált mozgalmat vagy inkább kezdeményezést, amelyben havonta két rákbetegnek ingyen kezelést ajánlott fel egy olyan „szelíd géppel”, amely akár kemoterápia alatt is alkalmazható.

Nemcsak rákbetegeknek igyekszel segíteni, a napokban láthattuk, ahogy egy nehézsorsú családért jótékonysági célból kampányoltál.

Kormanik Andrea: Az életem része a segítés, rendszeresen szervezek és részt veszek daganatos gyermekek részére élménymegmozdulásokon, hogy mosolyt csalhassunk az arcokra, illetve spontán emberi sorsokba belecsöppenve segítek. Segítek, ha tudok a szakmámmal: a betegeknek ingyen kezeléssel, a rászorulókkal pedig a munkámért kapott fizetség egy részével (legutóbb Andrea minden kezelés árából 2000 Ft-ot utalt át a nehézsorsú, az édesanyát elveszítő családnak – a szerk.). Ez a segíteni akarás vonzott engem többek között ehhez a szakmához.

Kormanik Andrea: Hálás vagyok azoknak, akik
a kezdeményezésemhez az elmúlt
egy év alatt csatlakoztak.
Hálásan köszönöm az érintettek
bizalmát, akik az elmúlt időszakban
megkerestek.
A rózsaszín szalag itt marad nálam,
mert az nem egy kampány része.

Pályamódosítással, 35 évesen lettem kozmetikus. 2004-ig a médiában dolgoztam, a csúcson hagytam abba: a Marquard Média Kiadónak voltam a lapigazgatója. Több mint 10 évvel a médiában a hátam mögött mégsem éreztem, hogy a helyemen vagyok, egy munka/hivatást vonzott, ahol közvetlenül foglalkozhatok az emberekkel, tudok nekik segíteni. Az érintés erejében mindig is hittem, magas empatikus képességek miatt a masszázs és kozmetika irányába indultam el. Mindig a minőségi valós kezelések vonzottak, és nagyon fontosnak tartom a hitelességet és a kompetencia határok betartását.  A vendég a legféltettebb kincsét bízza ránk, az arcát, ehhez elengedhetetlen a kellő szakmai alázat – legalábbis én így gondolom.

A kozmetika egyik új ágának, a prekozmetológiának lettél a híve.
2016-tól a medical kozmetika, az ún. prekozmetológia lett a szakterületem.  Hiszek a szelíd megoldásokban. Hiszem, hogy szike és szúrás nélkül, kiváló kozmetikai készítményekkel, és valódi hatással rendelkező készülékkel valódi problémamegoldó kezeléseket lehet végezni, és „szépen, a vonásaink megtartásával” lehet szembenézni az évek múlásával!

Kedvenc kezeléseid egyike a ma még szintén „ifjú” oxigén-terápia.
 2017-ben ismerkedtem meg az o2-balance kezelési eljárással, és azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Az alapja egy német, orvositechnológiai minősítéssel rendelkező készülék – ezzel már le is tette a hitelesség és megbízhatóság alapkövét nálam.

Az o2-balance-kezelés

Az igazi szerelem akkor született, amikor a kezelést mélységeiben is megismerhettem, mert egy valóban szelíd és mindenféle kontraindikációtól-mentes kezelésről beszélünk. Figyelembe véve, hogy ma már sajnos általános az érzékeny, allergiára, gyulladásra és rosaceára való hajlam, a különböző betegségek (vagy egészségi állapotok), amikor kozmetikai kezelést nem lehet végezni (szív, keringési, pacemaker, daganatos megbetegedés és a terhesség), így egy fantasztikus lehetőséget láttam meg ebben a kezelésben, mert olyanoknál is alkalmazható, akiknél korábban kozmetikai kezelést nem vagy csak korlátozottan lehetett végezni.

Kíméletes bőrmegújítás

Kíméletes megoldási lehetőség a bőr megfiatalításához, a ráncok kisimításához, a bőrhibák eltüntetéséhez. Nincs tű, nincs sérülés, nincs fájdalom.
■ Az o2-balance kezelés sikeresen juttatja a hám minden rétegébe az oxigént és a hatóanyagokat.
■ Pulzáló, nagy nyomás segítségével (2 bar) hatol a bőr eddig csak tűvel megközelíthető rétegeibe.
A molekuláris oxigén a hyaluron-szérum katalizátoraként működik, amit az infúziós pisztoly rendkívül finom porlasztással juttat be a bőr mélyebb rétegébe.
■ A molekuláris oxigénnek és a porlasztásnak köszönhetően a hyaluron hatása megtöbbszöröződik, nagy része rögtön beépül, és azonnali, látványos hatást eredményez. Újra aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását.

A segítés az mindig is az életem, szinte a mindennapjaim része. Úgy érzem, kozmetikusként és nőként, anyaként részben kötelességem a rákmegelőzéssel illetve a kialakult helyzettel foglalkozni, hiszen rengeteg nővel találkozom nap, mint nap munkám során, és számtalan élettörténetet hallottam már.

Az o2-balance rögtön segítségnyújtásra ösztönzött?
Számomra természetes volt, hogy ha már egy ilyen fantasztikus gép tulajdonosa lehetek, ezt valami jótékonysági célra is fordítom. 2018 februárjában tettem az első felajánlást a közösségi médiában, aminek keretében havonta kettő o2-balance kezelési kúrát kemoterápia alatt álló anyukáknak díjmentesen biztosítok. Tehettem ezt azért, mert olyan eszközök és készítmények állnak a rendelkezésemre, aminek a használata ebben az esetben sem ellenjavallt. Tettem ezt azért, hogy tudja, aki érintett, hogy nincs egyedül. Hogy még a pokol tornácán is kicsit tudja magát nőnek érezni! A felajánlásom szárnyra kapott, és azóta körbe járta a világhálót, és a legnagyobb örömre többen is csatlakoztak a kezdeményezésemhez – ennek kapcsán pár hete Joshi Bharat beszélgető partnere lehettem egy műsorban.

Szelíd segítség
A kemoterápiás kezelés rombol, mert miközben pusztítja a beteg sejteket, nem válogat és pusztít mást is, és a mellékhatások akár még évekig kísérnek.  Az „énidő a rózsaszínszalag jegyében” ezen próbál enyhíteni és segíteni. Az o2-balance kezelés szelíd, nincs „elektroszmog”, 96% molekuláris oxigénnel tudjuk bejuttatni a hatóanyagokat, így akár daganatos megbetegedés esetén, de még aktív kemoterápia esetén is kezelhetünk veleén ezzel tudom enyhíteni az orvosi kezelés esztétikai roncsolását.

 

Megjelent a májusi Beauty Forum!

 

Ebben a lapszámban az algák kerülnek reflektorfénybe. Ez nem véletlen. A bennük lévő ásványianyag kincsnek köszönhetően egy új kozmetikai trend főszereplői ezek a parányi lényecskék – nemcsak az alakformálás, hanem az arckezelések területén is.

 

Rendeld meg most!
Katt ide!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail