Ne hagyd ki az ősz legfontosabb szakmai eseményét a városodban!

(Hirdetés) Az Afrodita Cosmetics már 10 éve rendszeresen rendez szakmai napokat a magyar kozmetikusok számára. A cég szívügye a folyamatos szakmai képzés, szóval ha még nem voltál egy szemináriumukon sem, most itt az idő, hogy megtapasztald, mennyire hasznos egy ilyen remek hangulatú szakmai továbbképzésen részt venni, és megismerni az izgalmas újdonságokat. Novemberben három forró témával várnak minden érdeklődőt.

Az Afrodita Cosmetics következő szemináriuma és workshopja az Art of Spa fantázianevet kapta, hiszen az egyik kiemelt téma a jövő wellness és spa kezelési lehetőségei a kozmetikában. De ezenkívül a legújabb generációs gépi kezeléseket is megismerhetik az érdeklődők, és egy ritkán tárgyalt terület, a professzionális férfi kozmetikumok újdonságai is bemutatásra kerülnek.

Részletek és jelentkezés >

3 forró téma a hűvös őszi napokra

Az ország 5 helyszínén is megrendezésre kerül a szakmai nap, hogy minél több érdeklődő szakember el tudjon menni a hozzá legközelebbi helyszínre. A szervezők mindenkit szeretettel várnak Győrben, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Budapesten és Szegeden, az alábbi időpontokban és helyszíneken:

2019.11.08. péntek
10:00 – 15:00
Győr
Hotel Famulus, Budai út 4-6.

2019.11.09. szombat
11:00 – 16:00
Zalaegerszeg
Arany Bárány Hotel, Széchenyi tér 1.

2019.11.10. vasárnap
11:00 – 16:00
Nyíregyháza
Pihenj Meg! Konferencia Vendégház, Deák Ferenc u. 62.

2019.11.16. szombat
10:00 – 15:00
Budapest
Hegyvidéki Kulturális Szalon, XII. ker., Törpe utca 2.

2019.11.18. hétfő
11:00 – 16:00
Szeged
Korona Hotel, Petőfi Sándor sgt. 4.

Részletek és jelentkezés >

Mit vihet haza magával az, aki részt vesz a szakmai napon?

A szervezők a legújabb elméleti és gyakorlati szaktudást adják át a résztvevőknek, akik a szeminárium összefoglaló anyagát egy mappában haza is vihetik. A képzésen való részvételről oklevelet kap mindenki, ráadásul rengeteg kozmetikai termék 10% kedvezménnyel szerezhető be a helyszínen.

Te se hagyd ki a remek hangulatú szakmai képzést novemberben

A családias hangulatú képzésekről általában felvillanyozva távoznak a résztvevők. Íme, pár vélemény az előző szakmai napokról:

„Szuper nap volt, ismét tele vagyok inspirációval. Tanulni mindig jó, a vendégek mindig várják az újdonságot, örülök, hogy bővebb szakmai tudással állhatok a rendelkezésükre.” (Czerovszki-Holló Eszter, Galgamácsa)

„A 2018 őszi szeminárium nagy tudást adott és igazán széles nézőpontból mutatta be a kezelést. Elhangzottak az alapoktól az orvosi szintig minden információ, sok kérdésre választ kaphattunk. Jól éreztem magam, mindenkinek csak ajánlani tudom az ilyen szemináriumon való részvételt! Köszönöm!” (Anda Krisztina, Debrecen)

„Minőségi termékek, színvonalas előadás, csak a legjobbakat tudom mondani az Afrodita győri tanfolyamáról. Örülök, hogy részt vehettem és részese lehettem ennek a nagyszerű képzésnek.” (Bari Andrea)

Jelentkezz Te is a novemberi szemináriumra! Részletek és jelentkezés >


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail