Színtiszta nyírfa juice, mint napjaink legértékesebb anti-aging összetevője?

(Hirdetés) Létező piaci igény, hogy egyetlen márka vagy kozmetikum szolgálja ki a professzionális, hatékony és természetes ránctalanítási elvárásokat. Az organikus bőrápolás előretörése, és bőrünk egészsége ugyanakkor nem engedi meg, hogy kompromisszumot kössünk. De hogyan lehet valami egyszerre organikus és bizonyítottan hatásos?

A MÁDARA natúr és organikus kozmetikumai is erre keresték a választ, amikor a világon elsőként elkezdték vizsgálni a Baltikumban óriási népszerűségnek örvendő frissen szüretelt nyírfalé bőrre gyakorolt hatásait. A MÁDARA és a Rigai Egyetem kutatásai igazolták, hogy a fa törzséből tavasszal csapolt nedű alkalmazása nemcsak belül, kívül is rendkívül eredményes. A vizsgálatok feltárták, hogy a bőr számára olyan értékes aminosavakat tartalmaznak, mint a citrullin, a glutamin, a glutaminsav, az aszpargin, az izoleucin vagy a fenilalanin. Illetve olyan természetes enzimek és savak jótékonykodnak benne, mint az almasav, a borostyánkősav, a citromsav és a fumársav. Ezeknek az enzimek, aminosavaknak és savaknak egy különleges elegyét tartalmazza a nyírvíz, ami bizonyítottan öregedésgátló és bőrregeneráló hatású.

Kutatások igazolták, hogy a nyírfalé:

–       25%-kal gyorsítja a bőrsejtek növekedését,
–       szignifikánsan csökkenti az öregedési markerek felhalmozódását,
–       hatására a bőrsejtek sokkal tovább képesek megőrizni funkcionalitásukat,
–       ösztönzi a kollagéntermelést,
–       jótékony mértékben serkenti a bőr elasztintermelését.

Nyírvíz, az egyik legerősebb antioxidáns 

A 21. században nemcsak az idővel, a környezet és a stressz káros hatásaival is számolnunk kell, amelyek képesek jelentősen felgyorsítani a bőr öregedési folyamatait. A MÁDARA éppen ezért kutatta fel a természet egyik legerősebb, sejtszintű antioxidánsát, a nyírfalevet.

Már több száz éve is születtek tudományos és orvosi feljegyzések arról, milyen hatásmechanizmusokkal dolgozik a tavaszi méregtelenítő nyírfalékúra. Ez adta az ötletet, hogy feltárjak, mire képesek a nyírfajuice komponensei a bőrön alkalmazva.

A Rigai Egyetemmel végzett vizsgálatok alapján megállapították, hogy a nyírfaleves bőrápolás:

–       felgyorsítja a bőr és az epidermális sejtek regenerálódását,
–       csökkenti a photo-aging folyamatokat,
–       megakadályozza, hogy a légszennyezés káros hatással legyen a bőrre,
–       mérsékli az UV-sugárzás okozta bőrkárokat,
–       gyengíti a gyulladások negatív hatásait.

Mit tartalmaz még?

A korábban említett ránctalanító alkotóelemek hatását magnézium, kálium, mangán, foszfor, cink, bőrszépítő vitaminok és proteinek fokozzák.

Miért a színtiszta nyírfajuice napjaink egyik legértékesebb anti-aging összetevője? 

A fent leírtak alapján már biztos körvonalazódott a válasz, de a Beauty Fórum nyomtatott magazinjában még több információ található meg a MÁDARA-ról, a nyírfalé sejtszintű hatásairól, a TIME MIRACLE termékcsaládról, és a célzott, természetes anti-aging bőrápolásról.

Próbáld ki a nyírfalé hatását egy ütős szettben!

TIME MIRACLE RE:GENE SZETT a legjobb barátod! 

A TIME MIRACLE kollekció folyamatosan bővült, egészen addig, amíg teljesen le nem fedte a bőrápolási rutin lépéseit. 2018-ban egy bőrmegújító szettbe foglalta a termékcsalád azon bőrápolóit, amelyek azonnali hatást és komfortérzetet nyújtanak.

A TIME MIRACLE RE:GENE szett tartalma:

–       1 db RE:GENE bőrszerkezet-megújító liftingmaszk, ami feltölti, feszesíti a bőrt. Nyírfalével és sejtmegújító bio-komplex-szel csökkenti a ráncok mélységét.

–       1 db TIME MIRACLE feszesítő liftingkrém, ami szélsebes hatékonysági idővonallal dolgozik. Azonnal komfortérzetet nyújt, 5 perc után hatással van a kollagén rostokra, 15 perc után láthatóan feszesebbé teszi a bőrt, 1 óra alatt csökkenti a ráncmélységét, 2 hét alatt pedig megújítja a bőrt*.

–       1 db TIME MIRACLE éjszakai krém, ami újjáépíti a kollagén és elasztin rostokat, beindítja a bőr regenedálódását.

–       1 db AMINO-FILL 3D LIFTING BOOSTER ampulla, ami látványos bőrkép javulást eredményez fontos események előtt.

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail