Újítsuk meg a bőrt ősszel!

(Hirdetés) Beköszöntött az ősz, rövidülnek a nappalok, csökken a hőmérséklet, kevesebb a napfény, egyre gyakrabban érkezik az eső és a hűvös szél... Vége a kánikulának, a pihentető napozásnak, a tengerben való lubickolásoknak, aminek még a nyoma ott van a bőrünkön. A nyaralás emlékeit, mint a barnaságot, szeretnénk minél hosszabban élvezni, viszont a napfény okozta vízhiányt, az apró ráncokat azonnal szeretnénk megszüntetni.

A nemzetközi tekintéllyel rendelkező, széles körben ismert és elismert francia GUINOT márka „Hydradermie Longue Vie Soleil” kezelése hatékonyan helyreállítja a bőr állapotát a nyaralás után, elősegíti a sejtmegújulást. Az eljárásban alkalmazott hatóanyagok, mint a Cellular Life Komplex és nyomelemek (réz, magnézium és cink) stimulálják a sejtek metabolizmusát és semlegesítik a napozás okozta szabadgyökök hatásait, a Sodium Lactate erőteljes hidratáló hatásának köszönhetően helyreállítja a vízháztartást, valamint a Tyr-Ol és Réz Glukonát hatásos melanin-stimulátorok, ezáltal hosszan megtartják a barnaságot.

A kezelést a GUINOT forradalmian új gépével, a HYDRADERM CELLULAR ENERGY-vel végezzük, dinamikus ionizációs hatóanyag bevitellel és a termoelektródás bőrmelegítéssel.

A készülék a molekuláris energiát és a hőenergiát használja a sejtek aktivitásának növeléséhez, és az benne a nagyszerű, hogy nemcsak a feljebb említett probléma megoldására megfelelő, hanem köszönhetően a 8 féle különböző hatóanyag összetételű, valamint a specifikus területek (szemkörnyék, nyak és dekoltázs) ápolására kifejlesztett szérum géleknek, különböző szépségápolási célra alkalmazhatjuk, mint a táplálás, hidratálás, fiatalítás, ránctalanítás, feszesítés, nyugtatás, tisztítás, halványítás. Tehát minden egyes vendégünk személyre szabott kezelést kaphat.

Ha mindez nem lenne elég, a gép mikroáramos lifting funkciójával arcizom stimulációt is végezhetünk. Az izmok aktivitását alacsony frekvenciájú, változó intenzitású áram segítségével fokozzuk, szabályozott formában, ezzel a hatékonyságot és komfortérzetet fokozva. Már egyetlen kezelés után is kivételes eredményt tapasztalhatunk, az arc vonala megemelkedik, látványosan megfiatalodik az izmok aktivitásának felélénkítésével.

Az új GUINOT arckezelő gép érintő képernyővel és wifi-kapcsolattal magas szintű hatékonysággal alkalmazható az igényes vendégkör kiszolgálására, kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtva .

Nem véletlen, hogy a GUINOT Hydradermie kezelés az angol királyi család kedvence, és olyan sztárok, mint Brad Pitt vagy Jennifer Aniston is odavannak érte.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?