Vörös LED fény a bőrmegújításért

(Hirdetés) A SKEYNDOR legújabb, világújdonságot jelentő fejlesztése két pilléren nyugszik: slim drone technológiát alkalmazó photoaktív hatóanyagok, amelyek hatását új szintre emeli a vörös LED fényt, thermostimulációt és izomstimulációt ötvöző készülék. Hatása már az első kezelés után látható és érezhető.

Hogyan hat a kezelés?

A vörös LED fény önmagában intenzív regeneráló hatású a bőrre, de ezt a photorejuvenáló hatást megsokszorozza (3-10 X) a természetes oligoszacharidokat tartalmazó hatóanyag. Pár kezelés után a bőr visszanyeri az UV sugárzás és egészségtelen életmód következtében elveszített rugalmasságát.  A vörös LED fény 1-6 mm mélyen képes behatolni a bőrbe, sugártartománya 620-625 nm, legfőbb hatása a sejtregeneráció.

Thermostimuláció

A hő hatására felgyorsul a sejtanyagcsere, a zsírbontás és a keringés. A hő ellazító hatása segít, hogy a vendég jobban tolerálja az izonstimulációt, és a bőr átjárhatósága/felszívó képessége is fokozódik.

Izomstimuláció

A simaizmokban növeli a vérkeringést és az izomszövet rugalmasságát, a harántcsíkolt izmokat erősíti (az összehúzódás és ellazulás intenzitása nő). A vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatásaként fokozódik a zsírbontás.

A készülékkel végzett kezeléshez háromféle SKEYNDOR testkezelési csomag választható, vagy ezek kombinációjából alakítható ki a vendég személyre szabott programja.

  • Narancsbőr program (kompakt cellulit és tónustalan, petyhüdt bőr kezelésére) Fő hatóanyaga: LED photostimulátor, anti-cellulit drón, glaucine (hatékony zsírbontó és zsírsejtek termelődését fékező hatóanyag) 4% koffein és koffein származék, 4% carnitin
  • Zsírbontó-körtérfogat csökkentő program (ödéma csökkentés, túlsúly) Fő hatóanyagai: LED photostimulátor, anti-cellulit drón, vadgesztenye kivonat, 6% koffein és koffein származék
  • Feszesítő program (lágy cellulit, laza kötőszövet, petyhüdt bőr) Fő hatóanyagai: LED photostimulator, feszesítő drón, 10% ázsiai gázló kivonat.

Mi az a sliming drone és milyen hatóanyagokat szállít?

A kozmetikai drón technológia egy szabadalmaztatott hatóanyag beviteli rendszer. Természetes polymer gömböcskék képesek a bőr mélyebb rétegeibe bejutni és úgynevezett ligandumokkal sejtspecifkusan a megfelelő receptrokhoz kötődni. Ezután a gömböcskében szállított hatóanyagot a sejtbe juttatja.

  • Az anti-cellulite drón (MC4R) aktív hatóanyaga a Coccoloba Uvifera (tengeri szőlő) amely egyszerre hat az adipogenezisre és a lipogenezisre is. Tehát a zsírsejtek számát és a bennük tárolt zsír mennyiségét is képes csökkenteni. A Cyclohexapeptide ligand specifikusan zsírsejtek receptoraihoz kötődik és  ezáltal a drón a hatóanyagot célzottan a zsírsejtek számára adja le.
  • A feszesítő drón (FGFR) fő hatóanyaga a Heptapeptide, amely az ECM protein (kollagén és elasztin) szintézisét fokozza. A heptapeptide ligand célzottan a fibroblaszt receptorokhoz kötődik.

A kezelés előtt felmérjük a vendég igényeit, bőre állapotát és meghatározzuk, hogy mely hatóanyagkomplex lesz számára a leghatásosabb. A tartós és látványos eredményhez 6-12 alkalom (2/hét) szükséges a bőr állapotától függően.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail