5 + 1 tipp szépségipari dolgozóknak az újrakezdéshez!

Hogyan tud egy szépségipari szakember érvényesülni az online világban? Hogyan érdemes kihasználni a kényszerpihenő adta időt ezekben a hetekben? Tanuljunk, fejlődjünk és tervezzük a jövőt. Hogyan? Mutatjuk!
„Minden komoly vállalkozás a leállás ideje alatt fejleszt, és utána elsöprő erővel lép újra a piacra! Tartozz Te is a profik közé!”

1. Kamatoztasd a kényszerpihenőből adódó szabadidődet!

Ha a koronavírus-járvány vészhelyzet miatt nem tudsz dolgozni, töltsd hasznosan a kényszerpihenődet. Készítsd fel vállalkozásodat az újranyitás időszakára. Ennek nagyszerű eszköze egy online időpontfoglaló és vendégkezelő rendszer. Most van időd rá, hogy átállj a papírnaptárról egy digitális naptárra, hiszen az időpontjaid valószínűleg törlődtek, az újakat pedig rögtön írhatod az új digitális felületre!

2. Tartsd a kommunikációt meglévő vendégeiddel

Nagyon fontos, hogy ne engedd el a vendégeid kezét! Készíts nekik guszta hírleveleket, otthoni szépségápolási praktikákkal és rendszeresen posztolj a social média felületeidre pozitív üzeneteket. Biztosítsd vendégeidet, hogy, ha visszaáll a rend, nálad továbbra is szépülhetnek!

3. Online termékértékesítés

Gyűjts össze olyan termékeket, amiket vendégeid fel tudnak használni az otthoni szépségápolás során. Vágj bele bátran az online termékértékesítésbe, mert ha vendégeid elkötelezettek, és segítesz nekik a választásban, Tőled szívesebben rendelnek. Így megvédheted őket attól, hogy nem megfelelő termékeket vásároljanak, sőt, így még a boltba sem kell kimozdulniuk, ha nem akarnak.

4. Képezd magad!

A tudás és a szakmai tapasztalat a legnagyobb kincs! Úgyhogy keress olyan online tanfolyamokat, oktató videókat, amelyekből tanulhatsz, és az új ismereteket fel tudod majd használni, amikor visszaállsz a munkába! Neked is kell a szakmai frissesség, a vendégeid pedig ugrani fognak az újdonságokra.

Nézd meg a Beauty online képzések csoportját, és találd meg te is a számodra megfelelő oktatást! KATTINTS!

5. Nézz előre!

A jelenlegi helyzet mindenkinek nehéz és az egyedüli megoldás ha előrenézel! Készülj a jövőre, mert sok olyan változás lesz, ami rákényszerít az online rendszerek használatára. Jobb ezekre előre felkészülni, mert amikor dolgozol, nehezebb lesz időt szakítani rá. Ilyen például a kötelező online nyugta és a NAV adatszolgáltatási kötelezettség szigorítása.

+1, Csatlakozz mozgalmakhoz és segíts!

Mindenki a maga módján tud hozzátenni a jelenlegi helyzethez. Ismerd meg például a Szépítsd a hőst! mozgalmat, mely arra hivatott, hogy egy online platformot biztosítson a szépségipari dolgozók által tett kedvezményeknek, amiket a koronavírus járvány alatt helytálló, egyebek mellett orvosoknak, ápolóknak ajánlottak fel.

További kezdeményezésekről ITT olvashatsz!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail