A hónap szalonja: Chez Catherine Salon De Beauté

Külső-belső harmónia – Családias, bensőséges légkör fogadja a szalonba betérőket. A végletekig letisztult színek és formák gondoskodnak a lélek lecsendesítéséről, mely befogadó alapot teremt a személyre szabott, holisztikus kezelésekhez.

„A vendégeimet személyre szabott szépségprogrammal szeretném segíteni abban, hogy önmaguk legjobb, legboldogabb verziói legyenek” – hangsúlyozza Tóth Katalin, a „Chez Catherine salon de beauté” szépségszalon tulajdonosa, akinek hitvallása: „a szépség számomra az egészség, az ápoltság és a harmónia megnyilvánulása”.

Honnan jött a név?

A kozmetikus hivatást édesanyámtól, Tóth Ilonától tanultam, aki születésemkor Catherinenak szeretett volna anyakönyveztetni, de ez akkoriban ez nem volt lehetséges. Ő ösztönzött arra is, hogy franciául tanuljak, mert mint mondta, az a kozmetika anyanyelve. A megújult szalon nevének a kiválasztásakor nem volt kérdés számomra, hogy édesanyám emléke előtt is szeretnék tisztelegni. A „chez” előtag -nál/-nél-t jelent, amit francia területen gyakran használnak a családias, bensőséges légkör kifejezésére. A Chez Catherine jelentése magyarul: Katinál. Ezzel azt szeretnénk érzékeltetni, hogy nálunk kellemes, családias hangulat vár a vendégekre.

Holisztikus szemléletű kezelések

A szalon kialakítása, szín- és formavilága egyfajta otthonosságot, harmóniát, szépséget és nyugalmat áraszt, hogy ezzel segítse a vendégek ellazulását. A türkiz szín jelképesen megidézi a tenger hangulatát, hiszen, mint Thalion referenciaszalon magas minőségű, rendkívül tiszta alga alapú arc- és testkezeléseket kínál. A problémás és érzékeny bőr ápolása mellett kiemelkedően látványos hatásúak az anti-aging és a lifting-kezelések. A testkezelések széles palettája a holisztikus szemlélet jegyében harmóniába hozza a szervezetet. Az alakformáláson, karcsúsításon, remineralizáláson, méregtelenítésen és feszesítésen kívül igazi wellness-élményt nyújt a Thali sens polinéz rituálé. A bőrmegújító kezelések Dr Derm gépekkel és a Jean d’Arcel Arcelmed termékeivel, valamint Binella szérumokkal történnek.

Energiablokkok oldása
A Kati által kifejlesztett holisztikus masszázstechnikát kolléganői is alkalmazzák. A négy évtized szakmai tapasztalata alapján és egyéb módszerek társításával kidolgozott holisztikus masszázstechnika a kozmetikai masszázs újszerű megközelítése, amely az energiablokkok oldásával kisimítja az arc és a lélek barázdáit is, valamint új energiával tölti fel a bőrt, a testet és a lelket. Ezáltal a kozmetikai kezelés csúcspontját jelentő masszázs különleges élményt nyújt a vendégeknek. A szalon gyakran látja vendégül azokat a kozmetikusokat is, akik szeretnék elsajátítani ezt a módszert. A szolgáltatásokat remekül egészíti ki a gyógy- és sportmasszázs, mely egy külön szinten található.

A belső harmónia megteremtése

Kati a szakmai tapasztalatai alapján felismerte, hogy az igazi szépséget csak a belső harmónia megteremtésével lehet elérni. Ehhez dolgozta ki speciális beauty coaching programját, melynek során felderíti és korrigálja azokat a negatív gondolati mintákat, amelyek gátolják a vendéget a boldog női lét és szépség megélésében.  Ezt egészíti ki a konkrét kezelési és otthoni ápolási terv, valamint a személyre szabott sminktanácsadás. Így testben és lélekben feltöltődve, és egy üde Karaja sminkkel minden ide látogató hölgy visszanyerheti sugárzó szépségét.

 

KAPCSOLAT
Tulajdonos/szalonvezető: Tóth Katalin
A szalon fekvése: Budán, a MOM park közelében
Alkalmazott márkák: DrDerm,Thalion, Jean d’Arcel, Binella, Karaja
Helyiségek: 90 m2 2 kezelőkabin, recepciós rész, sminkszoba, infraszauna, tusoló, közösségi tér a vendégek fogadására, coach-szoba, gyógymasszázs szoba
Szolgáltatások: Arckezelések, testkezelések, smink, gyógy- és sportmasszázs, coaching
A vendégkör életkora: 16-89 év
CHEZ CATHERINE SALON DE BEAUTÉ
1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 8.
Telefon: +36 2 136 716
e-mail: salon@chezcatherine.eu
webcím: www.chezcatherine.eu

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail