Spalneo – Time for myself! avagy szánj időt magadra!

(Hirdetés) Nemrégiben debütált a spalneo.com foglalómotorral ellátott kereső portál, ami a szépség-, egészség- és wellness szektorok szolgáltatásait gyűjti össze, teszi kereshetővé és foglalhatóvá. Fontos szempont, hogy a lemondások számának csökkentése érdekében, a vendégek a foglalással egyidőben bankkártyával kiegyenlítik a szolgáltatás ellenértékét.

Ugye Te is szoktál interneten vásárolni?

Ma már senki nem kerülheti ki az internetet, az emberek sokkal szívesebben foglalnak annál, akiről képet alkothattak az online látott bemutatkozás, illetve az ügyfelek véleményei alapján, szívesen olvassák mások tapasztalatait is, és gyakran döntenek az online referenciák alapján.

Bővülni szeretnél? Vagy vendégköröd bővítenéd?

Ha nemrégen kezdtél új szolgáltatást nyújtani vagy új helyre költöztél, esetleg új vendégekre szeretnél szert tenni és bemutatnád szolgáltatásaidat, akkor a Spalneot neked találták ki. A piacon elérhető időpontfoglaló rendszerekkel ellentétben a spalneo.com jelenleg négy nyelven elérhető portálon teszi a vendégek számára elérhetővé a szerződött partnerek szolgáltatásait, valamint a Spalneo Business Admin felületen az iparág szereplőinek kínál szektorra szabott megoldásokat.

Legyél még láthatóbb online

A Spalneo a már meglévő FB vagy weboldaladon túl biztosít bemutatkozási lehetőséget és ismertséget. Az oldalra érkező látogatók dátummal és helyszínnel együtt választhatják ki a számukra érdekes szolgáltatást, amit csak fizetéssel egyidőben tudnak lefoglalni. Így nem fordulhat elő, hogy a szolgáltató elesik a bevételtől, mert a lefoglalt időpontban nem jelent meg a vendég.

A Spalneo Business és a Spalneo felhasználóknak szóló platformja egyedülálló, Android és IOS okostelefonon is használható, díjmentesen letölthető, a felhasználók és szolgáltatók számára is elérhető mobilapplikációt biztosít.

További információ:  emese.gal@spalneo.com +36 70 600 4323.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail