Az újranyitás keresett kezelései

Nehéz időszakon vagyunk túl, ami tele volt félelemmel, bizonytalansággal, új helyzetekkel. Az emberek, a vendégeink és mi saját magunk is mindannyian másképp éltük meg az eseményeket. Sokan szüneteltettük a szolgáltatásainkat, de az élet lassú újraindulásával a vendégek is lassan kezdenek visszatérni. Néhány kezelés kimaradt az elmúlt hetekben, de melyeket kérik most a vendégek? Hogyan kezdjünk hozzá a kimaradt hónapon után? Mire figyeljünk? … Bővebben »

Kozmetikai szalon nyitása sikeresen, megtervezve

Újra megnyithatnak a kozmetikák, ha még nem is mindenhol, hisz továbbra is TILOS a budapesti kozmetikákban az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni, míg az ország egyéb területén a kozmetikai szolgáltatást nyújtó üzletek szabadon látogathatóak. Amíg ezek a korlátozások érvényben vannak, a vendégeinket a hivatalos szervek elmarasztalhatják. … Bővebben »

Az első hét tapasztalatai az újranyitásról

Május 4-én megnyithattak a vidéki üzletek, szalonok, így az ország nagy részén újra beindulhatott az élet. Egy hét telt el azóta, az első napok tapasztalatai alapján a koronavírus-járványtól való félelem azért még az emberek nagy részében ott van, de Lavotha Ildikó, a HighCare tulajdonosa bizakodó, bár a májustól még fél, szerinte júniusra zökkenhet vissza viszonylag normál kerékvágásába az élet. … Bővebben »

Újranyitás újragondolt, megerősített higiénés szabályokkal

(Hirdetés) A szépségszakma képviselőiként eddig is sokat tettünk a jelen fertőzés terjedésének megakadályozásában, és most, amikor újra működni kezdünk, ismételten nekünk, szépségszakembereknek jut fontos szerep a megelőzésben, illetve a vendégek fegyelmének fenntartásában. Mindannyiunk érdeke, hogy biztonságot nyújtsunk és ezt közvetítsük is, körültekintő magatartásra ösztönözzük a bátrabbakat.
… Bővebben »