Syncare nyári szett, nem csak nyári kiránduláshoz!

(Hirdetés) Praktikus, hasznos, védelmet biztosít és kényeztet a SynCare kozmetikai szett, amelyet bátran ajánlhatsz a vendégeidnek, hálásak lesznek érte! A csomag tartalmaz egy 100% hialuronsavas hidratáló testsampont, hidratáló testbalzsamot, micellás tisztító habot, SPF 30 Sun Protect Spray-t, HYDROGENIA biominerál tonik- spray-t, Syncare gyorsan száradó törölközőt, s mindezt az eredeti SynCare luxustáskában!

A legtöbben rendszeresen használják a napvédő krémeket, hogy megvédjék a bőrt a napégéstől. Kevésbé ismert a bőr napozás előtti előkészítése és a napozás utáni ellátás szükségessége.

Amit a SynCare javasol napozáshoz, és amit mind megtalálnak ebben a csomagban:

NAPOZÁS ELŐTT: A napozás előtt ajánlatos zuhanyozni, hogy az izzadság és a szennyeződés ne károsítsa az UV-szűrőt, és ne okozzon irritációt. Ajánlatunk: Hidratáló testsampon 100% hialuronsavval (176).

NAPOZÁS KÖZBEN: Óvatosan vigye fel a fényvédőt a bőrre, kenje szét, de ne dörzsölje. Ne felejtse el az orrot, a fület, az ajkakat, a lábakat, az anyajegyeket és a hegeket.

NAPOZÁS UTÁN: Napozás után mindig langyos vízzel zuhanyozzon le, soha ne forróval, és ne szappannal. Ezután óvatosan kenje be magát. Ajánlatunk: Hidratáló testbalzsam 100% hialuronsavval (173). Ismételje meg az alkalmazást naponta háromszor.

LEÉGETT BŐR: Bizonyos esetekben orvoshoz kell fordulni. Enyhébb leégésnél ajánlatunk: Hidratáló testbalzsam 100% hialuronsavval (173), Hidratáló gél (121).

Fotó: freepik.com

Még több hír a szépségipar világából!

Júniusi lapszámunkban egyebek mellett a legújabb technológiákról és hatóanyagokról, csúcstechnológiáról a szalonban, valamint high-tech eszközökről és hatóanyagokról is olvashatsz. Ha most fizetsz elő a Beauty-ra, meglepetés vár!

Kattints az ajándékért!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail